Cégünk


Engedje meg, hogy röviden bemutassam Önnek a Continental Handel Kft-t.

1991-ben alapított vállalkozásunk jelentős részt vállal a korszerű, minőségi ipari és garázskapuk, valamint a rakodástechnológia eszközök magyarországi forgalmazása és az ehhez kapcsolódó teljes körű szolgáltatás nyújtása terén.

Cégünk 1994-től az osztrák GUTTMANN Torsystem magyarországi kizárólagos képviselője volt, de 2003. óta néven saját gyártású ipari és garázskapukkal állunk vevőink rendelkezésére.


Fontos partnerünk a német MARANTEC KG, aki Európa egyik legkorszerűbb garázs- és ipari kapumozgató rendsze­rét alakította ki.

Sikeresen forgalmazott termékeink közé tartoznak a rakodástechnológia területén Európa talán legigényesebb gyártójának, a spanyol INKEMA általa gyártott elektrohidraulikus és kézi rámpakiegyenlítők valamint kapuszigetelők.

Emellett a régóta forgalmazott Meyer-Tonndorf rámpakiegyenlítők és kapuszigetelők javításával és szervizelésével továbbra is foglalkozunk.

A fentiek mellett redőnykapukkal, gyorsjárású kapukkal is vevőink rendelkezésére állunk.

Ezen termékcsoportból kiemelkedően érdekes a belga DYNACO által gyártott gyorsjárású kapuk, melyek működéséről itt a legfontosabb jellemzőjeként a zipzár jellegű „önjavító” funkció emelném ki. Lényege, hogy amint a gyorskapunak valami (targonca, gépkocsi, egyéb) nekimegy, a kapupanel kiugrik a helyéről anélkül, hogy a baleset bármely résztvevőjébe kárt tenne, majd egy gombnyomásra feltekeredik a helyére és visszafűzi magát a sínbe.

A kiváló minőséget bizonyítja, hogy az általunk forgalmazott kapukra karbantartás esetén 24 hónap teljes körű garanciát biztosítunk.
Termékeink tanúsítvánnyal rendelkeznek, és cégünk az ISO minőségbiztosítási rendszerben működik.
Az értékesítés mellett nagy hangsúlyt fektetünk a szerelési, karbantartási és javítási munkákra. Ezt példázza, hogy 1993. óta a budapesti tűzoltó laktanyák valamennyi kapuját, valamint 2001 óta Budapest Airport Rt összes szekcionált és gyorsjáratú kapuit, illetve az általunk forgalmazott berendezések jelentős részét tartjuk karban. Ezzel is biztosítjuk a termékek élettartamának jelentős meghosszabbítását és a folyamatos és biztonságos működését.

Vevőink elégedettek termékeinkkel, hiszen további beszerzéseiket is tőlünk rendelik.


Magyar Zsuzsa
Ügyvezető igazgató