D 311

Gyorsjárású rollkapu önjavító funkcióval

Kizárólag beltéri felhasználásraA D-311 típusú gyorskapu csak beltéri használatra alkalmas, minden olyan területen, ahol elengedhetetlen a gyors és halk üzem.
maximális mérete: 3.500 x 3.500mm


Nyitási sebesség: 1,2 m/sec (igény szerint csökkenthető)

Zárási sebesség: 0,6 m/sec

Tartószerkezet: hajlított horganyzott acélból készül. Mérete: 37x52x3 mm

Hajtott tengely: erre tekeredik fel a PVC kapulap. Acélból készül (a tengelycsonkok is), átmérője: 102x2 mm. A tengely nem látható, zárt állapotban is befedi a kapulap PVC anyaga.

Oldalsó vezetősínek: megerősített polietilénből készülnek, és egy C-profilba vannak beleerősítve. Anyagvastagsága: 1,25 mm, belső mérete: 11,5x11,3 mm.

PVC bevonatú acél vezetősodrony: a kapulap 2 oldalsó élén található sodrony, amely befűződik a vezetősínekbe, ezáltal mm-ről mm-re való rögzítettséget biztosít.

Kenő-, és tisztítóanyag: a vezetősínekben futó PVC bevonatú vezetősodronyok kenése (tisztítása) automatikusan történik, a vezetősín felső részén, a befűzőtálca felett elhelyezett speciális filc segítségével, amely egy kis műanyag tartályból adagolt speciális kenőolajat juttat minden egyes nyitáskor a vezetősodronyra. Egy tartály olaj normál körülmények között kb. 300000 nyitási ciklusra elegendő, de a zavartalan működés érdekében célszerű bizonyos időközönként ellenőrizni, hogy síkos-e a vezetősodrony.

Befűző tálca: az oldalsó vezetősínek felső részén található, mindkét oldalon. Anyaga: horganyzott acél. A vezetősínekből valamely okból kitépett vezetősodronyt a következő felnyitás fázisában ez a szerkezet fűzi vissza a vezetősínekbe.

Kapulap: megerősített PVC-ből készül (900g/m2), a következő színválasztékban:

RAL 1003 – sárga RAL 6028 – zöld
RAL 7042 – szürke RAL 2004 – narancs
RAL 5010 – kék RAL 9016 – fehér
RAL 3020 – piros RAL 9017 – fekete

A kapulap kerete 2 oldalt, a felső élnél, illetve az alsó élen található többrétegű ballasztzsák helyén minden esetben fekete színű.

Motor

Teljesítmény: 7m2-nél kisebb felület esetén: 0,55kW, 7m2-nél nagyobb felület esetén: 0,75kW.

Szükséges áramellátás: egyfázisú 220-240V feszültségű áram (380V, 3 fázis esetén egy fázis + a nulla vezető kerül bekötésre)

Frekvencia: 50-60Hz, biztosíték: 0,55kW teljesítménynél: 10A, 0,75kW teljesítménynél: 16A.

Védettség: IP65

Kapcsolószekrény: kompakt szerelt kapcsolószekrény, amely a Dynaco szabványai és előírásai szerint készül. Minden szükséges kapcsoló be van integrálva, amely a kapu működtetéséhez szükséges, programozása részben gyártáskor, részben beszereléskor történik a felhasználó igényei szerint. A kapcsolószekrény IP65-ös védettségű. Elhelyezése: kb. 1.000 mm távolságra a kaputól és 1.200 mm-re a talajtól. (alapfelszereltség esetén, egyedi igény alapján hosszabb vezetékkel is szállítható)

Biztonsági felszereltség

Infra sorompó: kb. 30 cm-re a talaj fölött az oldalsó vezetősínek között található. Amennyiben személy vagy tárgy tartózkodik vonalában miközben a kapu záródik, azonnali visszanyitási parancsot ad a vezérlésnek. Beszerelési magassága igény szerint változtatható.

Zárásérzékelő: a kapulap hibátlan záródását ellenőrzi. Ha a kapulap valamivel ütközik, és felületén a tengely alatt gyűrődés keletkezik, az érzékelő azonnali visszanyitási parancsot ad a vezérlésnek.

Élvédelem: a kapulap alsó élébe, a ballasztzsák alá telepített érzékelő, amely lefelé körülbelül 90 fokban érzékeny. Amennyiben záráskor a kapulap alá valamilyen tárgy (pl. targoncavilla) vagy személy kerül, a leggyengébb érintésre (anélkül , hogy bármilyen sérülést okozna) visszanyitási parancsot ad a vezérlésnek.

Beépítési méretek