Kapuszigetelő

Az időjárási körülményeknek kitett rakodás elengedhetetlen tartozéka a kapuszigetelő. A kapuszigetelő a rakodás közben minimálisra csökkenti az épület hőveszteségét és védi a rakodni kívánt árut az időjárási körülményektől.
A szigetelő kialakítását úgy kell megválasztani, hogy a teherautó tolatás közben a keretbe könnyedén beállhasson. Így a szigetelő három oldali lemeze a teherautó ponyvájára, illetve dobozára simul és biztosítja a szigetelést.

A rugalmas kialakítású kapuszigetelő a rugó segítségével párhuzamosan hátrafelé mozgó keretrendszerrel mind az épületet, mind a teherautót védi az esetleges féloldalas vagy rossz tolatásból adódó károktól.


A kapuszigetelő hordozószerkezete 2 mm vastag, galvanizált profilokból kialakított keret, amely hajlékony és rugalmas.Az eloxált alumínium keretszerkezetben elhelyezett oldalsó PVC lemezek szövetbetét megerősítésűek, ez nagy ellenállást és hajlékonyságot biztosít.

A 3 mm vastag fekete frontlemezek nagy ellenállást tanúsítanak mint ütközéssel, mind vágással, mind karcolással szemben. A függőleges fényvisszaverő sávok megkönnyítik a rakodóálláshoz történő tolatást.Standard méretek

Szélesség
Magasság
Mélység
Fejlemez magassága
Oldallemez szélessége
Szerelési magasság
3400 mm
3400 mm
600 mm
1000 mm
600 mm
4500 mm

Igény szerint felár ellenében a kapuszigetelőket esővíz elvezető csatorna szerelésével szállítjuk.


A kapuszigetelő szereléséhez az alábbi fogadószerkezetre van szükség.