Automatizálás, sorompók
Sorompók
Kapumozgató motorok
Vezérlések
Automatizálás
{{ result.title }}

Szerviz

MIKOR KELL EGY KAPUT JAVÍTANI?

Az ipari kapuk, gyorskapuk, tűzgátló vagy menekülő ajtók súrlódó és mozgó alkatrészekből állnak, a nagy igénybevétel miatt, idővel az egyes alkatrészek elöregedhetnek, javításra vagy cserére szorulhatnak. Problémák adódhatnak a törött rugókkal, elhasználódott görgőkkel, sínekkel vagy akár a vezérlési rendszerrel. A másik nagy probléma, ha egy ütközés vagy baleset következtében megsérül a kapu és e miatt nem folytatható a termelés folytonossága, ami idő, költség és energiaveszteséget okozhat a cég számára.  Nagyon fontos, hogy egy ipari kapu vagy ajtó mindig üzemkész legyen és tökéletesen működjön, ezért, ha problémát észlel minél előbb forduljon szakszervihez, hogy elkerülhető legyen a további károsodás, ami a kapu vagy ajtó cseréjéhez vezethet.

TÖBB MINT 30 ÉV TAPASZTALAT

A Continental Handel Kft. 30 éve forgalmaz, telepít, karbantart és szervizel ipari kapukat, gyorskapukat, tűzgátló vagy menekülő ajtókat és egyéb rakodástechnikai eszközöket. Célunk, hogy minőségi, tartós és megbízható szolgáltatásokat biztosítsunk ügyfeleik számára. ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerben dolgozunk és olyan nagy cégeknek építünk, karbantartunk és szervizelünk, mint például a Suzuki Magyarország, a Fővárosi Tűzoltóság, a Mercedes-Benz vagy a Westend Irodaház.

Karbantartjuk, megjavítjuk mind az általunk forgalmazott, mind a többi gyártótól származó ipari kapukat és ajtókat.

Több évtizedes tapasztalattal felmérjük, diagnosztizáljuk a problémákat, javaslatot teszünk a javításra vagy ha ez nem lehetséges, akkor a hibás elem vagy éppen a teljes kapu cseréjére. Biztos lehet benne, hogy megtaláljuk a legjobb, költséghatékony megoldást és tanácsot adunk arra vonatkozóan, hogy a javítás vagy a teljes kapu cseréje lenne a legjobb megoldás az ügyfelünk számára.

ÜGYFÉLKÖZPONTÚ SZOLGÁLTATÁSOK

Szolgáltatásainkat az ügyfeleink igényeihez igazítottuk, mindig a legjobb minőséget képviseljük, így bármilyen ipari vagy kereskedelmi környezetben tevékenykedik és bármilyen típusú ipari kapura-, ajtóra, illetve rakodástechnikai eszközre van szüksége, mi segítünk!

Az ügyfélelégedettség az egyik legfontosabb prioritásunk, ezért minden szerződésünket egyedileg kötjük annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabb szolgáltatást nyújtsuk, akár javításról, karbantartásról, új kapu, ajtó vagy rakodástechnikai eszköz telepítéséről van szó.

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSAINK

 • Teljes körű felmérés, biztonsági ellenőrzés a javítás előtt
 • Ipari kapuk, gyorskapuk javítása, cseréje
 • Paneljavítás, panelcsere
 • Rugók javítása, cseréje
 • Vezérlés javítása, cseréje
 • Kábelcsere
 • Sínrendszer javítása, cseréje
 • Mechanikai alkatrészek javítása, cseréje
 • Menekülő és tűzgátló ajtók javítása, cseréje
 • Beszerezzük a javításhoz vagy cseréhez szükséges alkatrészeket
 • Megjavítjuk a kaput

  Kapcsolati adatok

  Javítás helyszíne

  A probléma leírása *

  Amennyiben úgy gondolja, pár fényképet is feltölthet a problémáról:

  Elfogadom az adatkezelési és adatvédelmi szabályzatot *