Automatizálás, sorompók
Sorompók
Kapumozgató motorok
Vezérlések
Automatizálás
{{ result.title }}

Telepítés

Miért fontos szakember a telepítéshez?

Az ipari-, és gyorskapuk, tűzgátló vagy menekülő ajtók, valamint a rakodástechnikai eszközök mind nagyon fontos hozzáférési pontok, melyek optimális és biztonságos működése elengedhetetlen a vállalkozás számára. A nem megfelelő telepítés az alkatrészek idő előtti elhasználódásához és meghibásodásához vezethet. A hibás, rossz működés balesetveszélyes és nagy anyagi, illetve biztonsági kockázatokat rejt magában, ezért nincs helye telepítési hibáknak.

Annak biztosítása érdekében, hogy az ajtó- vagy kapurendszer rendeltetésszerűen és biztonságosan működjön a legjobb, ha a telepítést, beüzemelést és a tesztelést tapasztalt szakemberek végzik. Ha egy kapu vagy ajtórendszer szakszerűen van telepítve, akkor jóval kisebb a meghibásodás esélye, könnyen karbantartható és szükség esetén azonnal  javítható.

Megbízható telepítési szolgáltatásunk

Három évtizede forgalmazunk, telepítünk és karbantartunk ipari kapukat, gyorskapukat és rakodástechnikai eszközöket. Elkötelezettek vagyunk a csúcsminőségű szolgáltatások mellett, tapasztalt szakembereink a legjobb tudásuk szerint építik be a kapukat, ajtókat és rakodástechnikai eszközöket. Csak olyan iparági vezető beszállítóktól származó, minőségi termékeket és kiegészítőket forgalmazunk, illetve telepítünk, amelyeket már jól ismerünk és nemzetközi szinten is már bizonyítottak.

Telepítés folyamata

  • Az egyeztetéseket követően, segítünk megtalálni az Ön igényeinek megfelelő legoptimálisabb terméket, akár ipari vagy gyorskapuról, tűzgátló vagy menekülő ajtóról vagy rakodástechnikai eszközről van szó.
  • Telepítés előtti felkeressük a beépítés helyszínét ellenőrzés céljából. Többek között elvégezzük az összes szükséges mérést annak érdekében, hogy a telepítés zökkenőmentes legyen.
  • A telepítés napján szakképzett szakembereink, tapasztalatuknak és a legjobb tudásuknak megfelelően telepítik az új kaput, ajtót vagy rakodástechnikai eszközt.
  • A munka befejezése után alapos ellenőrzést végzünk annak biztosítása érdekében, hogy a telepített rendszer optimálisan működjön.

Garancia

Munkáinkra minőségi garanciát vállalunk és csak egy hívásnyira vagyunk, ha a telepítést követően bármilyen problémát tapasztal. Ezen kívül minden új beépített termékünkre 1 év gyártói garanciát vállalunk, amely karbantartási szerződés kötése esetén 2 évre növelhető. Szakembereink biztosítják, hogy a telepített eszköz hatékonyan működjön és minden lehetséges hibát felismerjenek, még mielőtt abból nagyobb probléma keletkezne. Karbantartási szolgáltatásunknak köszönhetően élvezheti a rendszeres szakértői ellenőrzésekkel járó biztonságot és nyugalmat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, ha többet szeretne megtudni, vagy ingyenes árajánlatot szeretne kapni.

 

    Elfogadom az adatkezelési és adatvédelmi szabályzatot *